Joomla addon by poker sites best.

Poslovna zona Ambarine

Poslovna zona Ambarine je u vlasništvu općine Gradište u Hrvatskoj. Izgrađena 2006/2007.g. od strane Europske unije, financirana iz programa CARDS 2003.g. Gradište je smješteno u istočnoj Hrvatskoj, udaljeno 256 km od Zagreba, u tromeđi Hrvatska – BiH – Srbija.

Od ukupne površine koja iznosi 54ha su 27ha i dodatnih 30ha gospodarske zone slobodno. Neposredan razvojni potencijal je osiguran. Osim toga, povoljan položaj u tromđi nudi dobre mogućnosti za trgovinu sa istokom.

Osim nenadmašne cijene od 10.00 kn/m², što je ekvivalent od oko 1.35 €/m² investitori imaju nekoliko drugih pogodnosti sa strane općine Gradište i vladinim programima.

 

Slobodne parcele ukupne površine od 27ha u lijevoj slici označeni su zelenom bojom. Veličina parcele su fleksibilno odrediv. Najveća dostupna parcela je veličine 81.366m² a najmanja 3.363m². Uz to dolazi zemljište veličine 30ha u ekonomskoj zoni, koja je rezervirana za velike investitore.

 

Sva zemljišta imaju kompletnu komunalnu infrastrukturu: opskrba plinom, napajanje, vodoopskrba, kanalizacija, telefon/DSL, ulična rasvjeta i asfaltirane ceste s odvojenim nogostupima.

 

 

Business zone Ambarine - Impressum